Crumbly Pair - Childish Things

HjemHome sweet home, de bruger til at sige. Jeg ved lige nu, så. Når har været væk et stykke tid, er det meget rart at komme hjem igen. Trods det faktum, at vores hus er stadig ikke færdig endnu, så det stadig føles godt. Vi er færdig med de fleste af værelserne, der er bare en lidt møbler lavet i de fleste rum. Vi har det vigtigste. Men vi har endnu ikke et spisebord ... Så vi sidder lige nu i øjeblikket, og spise på gulvet, eller spise på sofaen. Det er faktisk lidt hyggeligt det er som at have en picnic hjemme hver aften. Jeg har intet imod det, tværtimod, jeg synes det er meget sjovt. Men du har lidt smerter i ryggen af ​​at have en picnic hver dag. Men i denne uge, har vi besluttet at finde et bord til spisestuen. Jeg vil hellere være en virkelig væsentlig bord i landlig stil lavet af massivt træ. Min mand vil sandsynligvis være meget nljd og glad, når jeg endelig vil have besluttet hvilket bord jeg ønsker.

Jeg har tænkt på en meget konkret og bestemt stil til vores hjem, og det har taget et stykke tid at samle møblerne jeg ønsker. Men det er ikke så tit at bygge et hus Direk, så jeg føler, at det vil tage den tid det tager. Du skulle være tilfreds med deres hjem. Indtil videre er jeg glad, og jeg vil gerne fortsætte med at være. Vi har ikke travlt, det vigtigste er, at vi nyde og at alt er gjort i et miljøvenligt materiale. Ideelt set bør det være lige så naturligt som muligt. Det er vores mål alligevel. Støtte vores lokale talenter og skabe et hjem, der ikke involverer miljøfare. Så kan vi virkelig nyde med god samvittighed, højre?