Crumbly Pair - Childish Things

Vad ska man jobba med?

Jag tror det är många unga speciellt som undrar vad det är dom ska jobba med, vad ska man plugga till? Man kanske inte riktigt  vet vad det är man vill hålla på med en och ma undrar kanske hur man ska komma fram till vad det är man vill göra och hur man ska veta det.
Det kan jag verkligen förstå för så har vi nog alla känt det någon gång, det var ju inte så lätt när man skulle välja gymnasium till exempel att veta vad det är man ska göra för att veta vad det är man ska plugga.
Men det som är bra är att man kan ju alltid plugga lite till senare i livet om så skulle behövas om man valde fel när man var ung.

Nu kanske man vet vad man vill bli

Ja det kan hända att man vet nu när man är äldre att man vet vad det är man vill jobba med och ägna sin tid åt. Man kanske har kommit fram till att man vill jobba som affärsjurist i stockholm ja det är kanske just det som man känner att det är det jag ska jobba med. Ja då är det kanske dags att sätta sig i skolbänken igen och se till att man kan bli det och börja jobba med det.
Det kan ju vara underbart att få bli det som man har drömt och längtat efter att få bli och att kunna få jobba med det som man har kommit fram till att man vill jobba med.
Så det gäller att sätta igång och göra det som man vill göra och hitta på det så att det blir av och att man inte skjuter upp det för länge utan att man göra det så att man kan börja med det nån gång. Ja def är bra det.